Satanic Slaughter Clan
 • goonporn.com
 • mofosexs.com
 • ipornweek.com
 • tubewaste.com
 • portuporn.com
 • Navigation
  Keyword search
  General toolbox
  Login
  Statistics
  Latest results
  Random IRC-quote
  www.satanicslaughter.com » News » Jussin jälkipuinnit

  News

  Jussin jälkipuinnit

  16.6.1999 - Blob

  Heräsin yllättäen juhannuspäivänä omasta sängystäni, joten kirjoitellaan nyt sitten samantien eilisen tapahtumia. Ensin vedettiin pienet pohjat ja ei sitten muuta kuin palloa potkimaan. Kännipallo oli enemmän tai vähemmän rävellystä alkoholin vaikutuksen alaisena. No, siitä sitten takaisin ja sauna lämpiämään. Saatiin samassa rytäkässä sitten grillikin syttymään ja supisuomalainen lenkkimakkara teki kauppansa.

  Kesken vilvoittelujen Blob aloitti tämän juhannuksen trendin, oksentamisen. Ei muuta kuin vessan kautta suihkuun oksentamaan lisää. Minun juomiseni loppuikin tästä syystä vähäksi aikaa. No, Spöökehuusetin katsomisen aikana mahalaukku ehti vähän rauhoittua. Ja sitten taas grillailemaan kaappiin jääneitä makkaroita. Tässä vaiheessa juhlien isäntä, Jouha, alkoi olla jo konttauskunnossa ja muisti mainita useamman kymmenen kertaa omat juomisensa. "Mää oon aika kännissä, mää oon vetäny kossun ja kymmenen kaljaa, muistakaa se!". Ilmeisesti joukkoon oli mahtunut vähän rähinäviinaa, koska Jouha ja Marduk harrastivat hieman veljellistä karaten ja painin sekoitusta. Jouha räyhäsi myöhemmin vielä vähän lisää, hajoittaen rakkaan lapsuusajan muovimukin palasiksi samalla teloen kätensä. Vähän ajan päästä Jouhan vihan sai tuta puutarhatuoli, jonka lenteli pitkin nurmikkoa.

  Sisällä humppa soi ja Miuke pääsi esittämään bravuurinumeronsa, tuolin päällä keikkumisen. Surffailu tuolin käsinojille johti lopulta vapustakin tuttuun horjahtamiseen. Tällä kertaa vahinkoa sai ainoastaan trapetsitaiteilija itse. Samoihin aikoihin Japa esitti vastalauseensa musiikille oksentamalla paperikoriin ja siitä ohi lattialle. Loppuillasta myös Miuke ja Reaper liittyivät tähän trendikkääseen harrastukseen, tällä kertaa kohteena oli sipsikulho sekä lavuaari, joka oli kieltämättä aika ruokottoman näköinen makkaranpalasten tukkiessa viemärin.

  Loppuillasta alkoi taas hiukomaan, joten ei muuta kuin jääkaapille. Kaapista löydettiin pihvit, joten ei muuta kuin grillaamaan. Ensi juhannuksena ollaankin fiksumpia ja varataan kunnon einekset. Porukan vähetessä pojat eivät muutakaan keksineet kuin vahdata netistä pornografiikkaa. Tässä vaiheessa ainakin Blobbia alkoi väsyttämään ja nukahtikin siististi Jouhan kirjoituspöydälle. Aamulla myös Japa retkotti mieleenkiintoisessa asennossa samalla kuorsaten. Tässä vaiheessa olikin hyvä hipsiä kotiin nukkumaan. Siinä se juhannus.

  Add comment: