Satanic Slaughter Clan
 • goonporn.com
 • mofosexs.com
 • ipornweek.com
 • tubewaste.com
 • portuporn.com
 • Navigation
  Keyword search
  General toolbox
  Login
  Statistics
  Latest results
  Random IRC-quote
  www.satanicslaughter.com » News » Viikon levy - Maija Vilkkumaan "Pitkä ihana leikki"

  News

  Viikon levy - Maija Vilkkumaan "Pitkä ihana leikki"

  18.11.1999 - Blob

  Jatketaan nyt sitten kotimaisilla naisartisteilla, kun on alkuun päästy. Maija Vilkkumaa voi olla joillekkin tuttu nimi "Tarharyhmä" nimisestä bändistä, joka on tietääkseni nykyään hajonnut. Vilkkumaan tulo kotimaisten naisrokkareiden kisaan samoihin aikoihin Tervomaan kanssa ei ollut levy-yhtiön strategiaa, vaan soolo-albumia on työstetty jo muutama vuosi.

  Tästä päästään taas radioasemien soittolistoille, josta Maija pongahti esiin loppukesästä "Satumaa-tangolla". Levyn "hittibiisi" takasi sen että levy keikkui hetken Suomen virallisen listan kärjessä. Se vaikea kakkosalbumi on ilmeisesti jo työn alla.

  Se taustasta, nyt itse levyyn. Levyn soundi on pääosin rokahtavaa, mutta sekaan mahtuu rauhallisempia balladeja ja jopa yksi konemainen tanssibiisi. Vilkkumaan ääni venyy lähes murtuvasta kuiskauksesta vetävään grooviin, joka tekee levystä mielenkiintoisen kuunneltavan.

  Mitä ilmeisimmin levyn lyriikat ovat peräisin Vilkkumaan omasta elämästä. Löytyy hienostoämmiä, nuorten moralisointia ja kapinaa, parisuhderiitoja sekä surullisia rakkaustarinoita. Satuinpa kysymään sähköpostitse Vilkkumaan henk. koht. tulkintaa "Hiuksissa hiekkaa" (uusin sinkku tältä levyltä) nimisestä biisistä ja tässä vastaus:

  From: Maija
  To: Lasse Lehtinen

  Hei!

  Kiitos kirjeestä! Juu, Hiuksissa hiekkaa kertoo juuri tuollaisesta rakkauden lopahtamisesta. Mun mielestä siinä vähän kumpikin osapuoli vaan jostain syystä sitten etääntyy toisistaan, tietämättä itsekään oikein miksi.

  Hyvää syksyä!

  Maija


  Tämä levy on soinut kohta kuukauden päivät ja aina löytyy jotain uutta. Jos tyylisuunta yhtään kiinnosta, hanki tämä levy ihmeessä. Yllätyksiä on luvassa "yhden hittibiisin takia" levyn hankkineille. Kotisivut osoitteessa http://www.maijavilkkumaa.net. Viisi pentagrammia/ristiä väärinpäin.

  Maija Vilkkumaa

  Add comment: