Satanic Slaughter Clan
 • goonporn.com
 • mofosexs.com
 • ipornweek.com
 • tubewaste.com
 • portuporn.com
 • Navigation
  Keyword search
  General toolbox
  Login
  Statistics
  Latest results
  Random IRC-quote
  www.satanicslaughter.com » News » Cex is better than sex

  News

  Cex is better than sex

  19.11.1999 - Blob

  Terveisiä Espoossa, Jutskun (josta osa myös SSC:n jäseniä) järjestämästä LAN-tapahtumasta. Itse olin lähdöstäni hieman epävarma, johtuen lomista ja työkiireistä, mutta koska sain sekä perjantain että maanantain vapaaksi, päätin lähteä. Ei muuta kuin kone takakonttiin ja rellun nokka kohti Espoota.

  Perillä odottivat Jutskun varsinaiset organisaattorit. Koulun saliin oltiinkin paraikaa vetämässä verkkopiuhoja pitkin poikin. Laiskana miehenä keskityin lähinnä omaan koneeseen. Loppuilta menikin sitten ircissä roikkuessa ja yhteyksiä testatessa. Viiden aikaan yöllä oli pakko kiivetä Edgen sohvalle koisimaan, josta heräsin seuraavana aamuna jalat solmussa.

  Herätyksen jälkeen käytiin hakemassa evästystä tulevaa koitosta varten, joka sisälsi lähinnä nörttien ravintoon kuuluvia ruokaaineita: pizzaa, hampurilaisia sekä litratolkulla solaa. Nyt jäätiinkiin odottelemaan varsinaisia vieraita. Jutskun tuttuja alkoi valua paikalle jo reilusti ennen varsinaista ovien aikaisua. Viiden aikoihin porukkaa alkoi virrata tasaiseen tahtiin. #quake.fi:ltä tutut hemmot ilmoittautuivat tiskillä ja camppasivat oman pöytäpaikkansa. Sisään tupsahti n. 70 henkeä ja sali alkoi täyttyä. Osa kantoi mitä ihmeellisimpiä vekottimia. Muutama jaksoi kantaa omat popitusvehkeensä muiden iloksi. Suurin meteli tuli lähes poikkeuksetta DJ Eskon suunnalta (kuvassa). Playlistillä tuntuivat viihtyvän eritoten Bomfunk MC's, Scooter, sekä Daruden Sandstorm.

  Suuri kuormitus tuotti välillä pienoisia ongelmia. Järjestäjät kutsuttiin yleensä paikalla monesta suusta huudetulla sanalla "vittu". Pari kertaa sähköt menivät kokonaisesta pöytärivistä, mutta ongelmat saatiin korjattua pian. Pahin hassi taisi olla sähköjen katoaminen verkkoa pyörittävästä switchistä. Mutta järjestäjät hoitivat hommansa jo rutiinilla. Minulle sysättiin jostain syystä kaikennäköisiä rautapuolen ongelmia, joista en tiedä hölkäsen pöläystä. Yhden verkkokortin sain sentään toimimaan. Jippii. Yöllä saatiin pelattua qw-duel-turneekin, joka meni minulta ohi suun zetoja nappaillessa. Aamulla saliin palatessa meno oli sama kuin yöllä nukkumaan mennessä. Aamulla saliin palatessa meininki oli aivan sama kuin 8 tuntia aikaisemminkin. Loppupäivä menikin sitten irccaillessa ja Redhattia päivittäessä. Myös Q3 tuli testattua pikaisesti, mutta ei se ainakaan minuun iskenyt. Iltapäivän lopuksi kone pakettiin ja nokka takaisin kohti Tamperetta ja uusia kujeita.

  Tapahtuma oli minulle lajissaan ensimmäinen. Kokemuksena pelkästään positiivinen, olisin varmasti jäänyt loppuajaksi mikäli siihen olisi ollut mahdollisuus. Tälläiset täytyy ehdottomasti kokea itse. Tunnelma on hieman erilainen kuin kotoa yksin pelattaessa, vaikka vastus olisikin sama. Jos moninpelit kiinnostavat, käy ihmeessä kokeilemassa. Ja jos pelaaminen ei kiinnosta, aikaa voi aina tappaa nopeaa nettipiuhaa kuluttaessa. Käykää hyvät ihmiset pelaamassa niitä vartavasten järjestetyissä tilaisuuksissa, eikä esimerkiksi Assemblyillä. Lisätietoa tulevista Jutskun laneista sekä itse Cex:stä löytyy osoitteista:

  http://www.jutsku.org

  http://www.jutsku.org/cex/

  DJ Esko

  Parsan kone

  Skitso keskittyy

  Add comment: