Satanic Slaughter Clan
 • goonporn.com
 • mofosexs.com
 • ipornweek.com
 • tubewaste.com
 • portuporn.com
 • Navigation
  Keyword search
  General toolbox
  Login
  Statistics
  Latest results
  Random IRC-quote
  www.satanicslaughter.com » News » Satanic Slaughter Clan 3-vuotias!

  News

  Satanic Slaughter Clan 3-vuotias!

  29.10.2000 - Blob

  Ennenkuin kuin huomasimmekaan, täytimme kunnioitettavat kolme vuotta. Se on pitkä aika, jos ajattelee että pelaamme edelleen samaa peliä. Eli Quake on pitänyt pintansa aikojen saatossa. Kuka olisi uskonut että neljä vuotta vanha peli elää yhä edelleen ja on jopa suosittu. Mutta kaipa on syntymäpäivien kunniaksi muisteltava hieman ja käänneltävä historian verisiä sivuja.  Kaikki sai alkunsa Hervannan lukion ATK:n luokasta syksyllä 1996. Se oli silloin suhteellinen moderni siinä suhteessa että koneet oli verkotettu ja kiinteä yhteys nettiin löytyi. Se oli silloin vielä huippunopea kiinteä asynkroninen 128kbit/s linja. Kukaan mistään netin tarjonnasta ollut kiinnostunut, koska Quaken peluu lähiverkossa oli paaljon hauskempaa. En muista kuka minut sinne alunperin raahasi, mutta minä ainakin olin samantien koukussa. Moninpeluu useampaa hemmoa vastaan oli mielenkiintoinen kokemus. Siellä tuli sitten vietettyä kaikki mahdolliset väli/ruoka/hyppytunnit ja koulun jälkeen tuli usein hakattua kavereiden kanssa niin kauan kunnes siivoja tuli ajamaan meidät pois. Samasta paikasta ovat kotoisin myös tVS:n Ihminen ja Blaze joita vastaan tuli pelattua aika paljon. Muistan sen että alussa tuli pärjättyä suhtkoht pitkään pelkällä näppäimistöllä, joka nykyään tuntuu karmivalta ajatukselta. Näiltä legendaarisilta ajoilta ovat peräisin nykyään kunniajäseninä olevat Monsu, Japa, Reaper ja Tiger.

  Pelkästään paikallisverkossa pelatessa menikin sitten ensimmäinen vuosi. Tässä vaiheessa Internet alkoi lyödä itseään läpi. Quakesta kiinnostuneena tuli seurattua Quakeworldin kehitystä ja kuinka se alkoi synnyttää uuden pelaamisen muodon, klaanit. Luonnollinen jatke olikin sitten perustaa oma klaani. Se taisi olla alunperin Slaughterin idea, josta ainakin minä innostuin. Satanic Slaughter Clan syntyikin sitten 29.10.1997 koska se on ainoa dokumentoitu varma päivämäärä. Jäseniksi kelpuutettiin aluksi nuo nykyiset kunniajäsenet, vaikka kunnon nettiyhteyttä ei löytynyt keneltäkään. Tästä syystä värväsimme piakkoin perustamisen jälkeen nettikelpoiset Rangerin ja Darkgodin, joista jälkimmäinen oli Tigerin naapuri. Tuosta perustamisesta kului kuukausia, kunnes saimme järkättyä ensimmäisen oikean matsin. Ahdehdimme kunnolla ja haastoimme Impulsen. Matsi oli nykymittapuussa aika outolintu, se pelattiin 6vs6 ja mukana pelkästään hpw:eita. No turpiinhan siinä tuli oikein urakalla. Se oli kuitenkin alkusysäys koko hommalle.

  Aikojen saatossa on tapahtunut pienehköä miehistön muutosta. En muista edes ketä kaikkia joukossamme on pelannut. Muistin sopukoista löytyvät ainakin Zaroc, Death, Kuokka sekä Zetorin opetuslapseksi siirtynyt Hude. Nykyinen kokoonpano on kuitenkin aktiisempi kuin koskaan. Tähän väliin on mahtunut jäsenten vaihtojen lisäksi armeijaa ja muuttoja paikkakunnalta toiselle. Matseja on kertynyt aikojen saatossa harkat mukaan lukien jo reippasti yli sata, virallisia 95. Muistettavimpia tapauksia on erävoitto e3m7:sta Z:taa vastaan sekä voitokas matsi HPR:rrää vastaan. Ne on ripustettu seinälle.

  Sitten historian havinasta tulevaisuuden kuviin. Minä nostin pöydälle näkökannan siitä että QW alkaa olemaan kuolemaan päin. Tästä olisi siirrytty sitten esimerkiksi Counter-Strikeen. Oletukseni osoitettiin vääräksi siinä suhteessa että matseja ja harkkoja on varsinkin nyt pelattu harvinaisen tiuhaan tahtiin. Muutamalta pelaajalta löytyisi kuitenkin kiinnostusta CS:n suuntaan, joten saa nähdä mitä tässä tapahtuu. Se näyttää kuitenkin olevan varmaa että jatkamme QW:n pelaamista niinkauan kunnes se totaalisesti kuolee. Eli tuskin koskaan jos se meistä on kiinni. Ehkä Counter-Strike tai Q3A tulee siihen vain sivuun. Ei olisi ennenkuulumatonta että joku perinteinen QW-klaani alkaisi pelaamaan jotain muuta, esimerkkeinä Z sekä Zetor. Tulevaisuus näyttää.

  Lopuksi haluaisin kiittää kaikki SSC:n toimintaan liittyviä ihmisiä. Erityisesti entisiä ja nykyisiä jäseniä. Teidän ansiostanne olemme sitä mitä olemme, yhteisö huumorilla höystettynä. Kiitokset Slaughterille ainaisesta palautteesta koskien näitä kotisivuja sekä niiden päivittämisestä nykyään, Senille & kumppaneille mukana olemisesta sekä vaivannäöstä lanien järjestämisessä, Monsulle Redhat 7:n polttamisesta, Hu0hille olemalla se kiusattu turkulainen, sekä kaikille muille nykyisille aktiivisille jäsenille! Juu nou huu juu aaar!

  Add comment: