Satanic Slaughter Clan
 • goonporn.com
 • mofosexs.com
 • ipornweek.com
 • tubewaste.com
 • portuporn.com
 • Navigation
  Keyword search
  General toolbox
  Login
  Statistics
  Latest results
  Random IRC-quote
  www.satanicslaughter.com » News » SSC » Year 2000

  News

  Satanic Slaughter Clan - News

  Counter-Strike

  Klaanin johtajat Blob ja Slaughter päättivät että Counter-Strike puolen aloittamiseksi on tehtävä jotain. Nyt on tarkoituksena kerätä nykyisistä jäsenistä CS-pelaajia sekä ehkä rekrytoida pari alan taitajaa. Lisää infoa asiasta löytyy omalta rekrytointisivultaan.

  12.12.2000 - Blob
  Pentagram

  Members-sivuille on kerätty haastatteluja jäsenistä. Raotamme tämän kultinomaisen klaanin jäsenten taustoja. Pelottavaa luettavaa. En suosittele heikkohermoisille. Tiesitkö esimerkiksi että hu0h on voittanut Carnan dm6-duelissa? En minä ainakaan.

  23.11.2000 - Slaughter
  QuakeWorld

  Päätimme liittyä noin kahden sekunnin miettimisen jälkeen 40 klaania käsittävään Nordic Q Rank -liigaan. Tähän mennessä (2.12) olemme pelanneet jo kaksi NQR-matsia, joista saldona hienosti 0 pistettä ja yksi erävoitto (4 erätappiota). Taannoisista Cession-laneista on myös valmistunut jonkinnäköinen raportti.

  Random

  SGiC/Vip tietoverkot päivitteli ilmeisesti tänään Apacheaan (http-demoni) ja conffit ovat jääneet puolitiehen. Kotihakemistoista ei pysty tällä hetkellä ajamaan cgi-skriptoja, joten privaattiboard on tällä hetkellä tilapäisesti pois käytöstä. Mailia on jo lähetetty helpdeskiin.

  Pentagram

  Ennenkuin kuin huomasimmekaan, täytimme kunnioitettavat kolme vuotta. Se on pitkä aika, jos ajattelee että pelaamme edelleen samaa peliä. Eli Quake on pitänyt pintansa aikojen saatossa. Kuka olisi uskonut että neljä vuotta vanha peli elää yhä edelleen ja on jopa suosittu. Mutta kaipa on syntymäpäivi... [More »]

  Tärpätti

  Osa SSC:n jäsenistöstä seikkaili TTKK:n pommisuojassa 28.9.2000 järjestetyissä megabileissä, Korsu-Bommareissa. Näistä bileistä on nyt saatu aikaan jonkinnäköinen raportti, jonka löydät suoraan täältä. SSC on myös pelaillut parit matsit seuraavia bileitä odotellessa..

  QuakeWorld

  Matseja ollaan vihdoin saatu pelattua vähän enemmän, kun minäkin (Slaughter) sain vihdoin motun tilalle sentään ISDN:n. Alussa oli vähän totuttelua, mutta kyllä se kai siitä. Myös kun Parsah, joka vaihtoi nickkinsä seni:ksi, sai uuden koneensa toimim... [More »]

  16.9.2000 - Blob
  Pentagram

  Nyt SSC:lla on omat priva-sivustot, joilta löytyy oma keskustelu-board taktiikoista yms. sopimiseen sekä Demo center, josta löytyy linkkejä lukuisiin SSC:iin liittyviin demoihin matseista ym. Priva-sivuille pääsee tästä linkistä. (Login on mahdollinen vain SSC:n jäsenille - kysy passu joko Slaughterilta tai Parsalta).

  Random

  Äänestys parhaimmasta SSC-paita-designista on ratkennut. Pelasimme myös pitkästä aikaa virallisen "matsin". Lisätietoa matsisivulta.

  seni

  Tulipa mieleen vitsi Kilon poliisista, mutta jääköön kertomatta :) Olen siis asettunut uuteen majapaikkaan Espoon Kiloon. Ilman nettiäkin on tullut pelailtua Quakaa, lähinnä treenaten tuota liikkumispuolta. Se kun ei ole koskaan ollut meikäläisen vahvimpia puolia. Nyt odotellaan vain sitä päivää ett... [More »]

  Random

  Aloitan opiskelun EVTEKissä, joten muuton seurauksena olen koulun nettiyhteyden varassa kunnes Saunalahti saa vedettyä kiinteän piuhansa minun kartanolleni asti. Sen pitäisi tapahtua vielä tämän vuoden puolella. Lisäksi olisi tarkoitus hommata uusi kone tämän syksyn aikana, eli saa nähdä innostuuko sitä esim. Counter-Strikestä. Aika näyttää.

  28.7.2000 - Blob
  Pentagram

  Joku möläytti että tehdään SSC:lle omat fanipaidat, että jokainen kaupungilla kulkiessaan tietäisi kuka on "hyvän puolulainen" ja läppääkin saisi heitettyä tuntitolkulla rakkaimmasta aiheesta eli QW:sta. Näin ollen on pakko pitää äänestys parhaimmasta paita-designista. Voittajaehdotus päätyy luultavimmin samantien painoon.

  LAN

  Kaikki info löytyy tarkoitukseen väsätyiltä Lani-sivuilta.

  Irc

  Rekisteröin mIRCStatsin, joten IRC-tilastoista löytyy nyt kaikenlaista mielenkiintoista lisäinfoa.

  23.6.2000 - Blob
  Random

  Laskuri sen kertoo, SSC:n etusivu on ladattu kymmenentuhatta kertaa. Olkoon se rohkaisemassa meitä kohti uusia tuulia.

  16.4.2000 - Blob
  Pentagram

  Kuten varmaan välkyimmät ovat jo huomanneet, SSC on viettänyt matsien osalta hiljaiseloa vuoden alusta asti, syynä Slaughterin ja Blobin varusmiespalvelus. Vaikka matseja on koitettukin järjestää, SSC jatkanee matalalla profiililla vielä hieman yli 2 kuukautta, jolloin molempien leadereiden inttikär... [More »]

  Tärpätti

  Blob sai lomillaan viimeinkin aikaiseksi tuon uudenvuoden matskun työstämisen, joten äänitallenteita SSC FM:stä sekä kuvia löytyy seuraavasta osoitteesta: http://www.satanicslaughter.com/extras/miitti/ Jonkinnäköisen oikean sivuston koitan vääntää mahdollisimman p... [More »]