Satanic Slaughter Clan
Navigation
Keyword search
General toolbox
Login
Statistics
Latest results
Random IRC-quote
www.satanicslaughter.com » News » SSC » Year 2000

News

Satanic Slaughter Clan - News

Counter-Strike

Klaanin johtajat Blob ja Slaughter päättivät että Counter-Strike puolen aloittamiseksi on tehtävä jotain. Nyt on tarkoituksena kerätä nykyisistä jäsenistä CS-pelaajia sekä ehkä rekrytoida pari alan taitajaa. Lisää infoa asiasta löytyy omalta rekrytointisivultaan.

12.12.2000 - Blob
Pentagram

Members-sivuille on kerätty haastatteluja jäsenistä. Raotamme tämän kultinomaisen klaanin jäsenten taustoja. Pelottavaa luettavaa. En suosittele heikkohermoisille. Tiesitkö esimerkiksi että hu0h on voittanut Carnan dm6-duelissa? En minä ainakaan.

23.11.2000 - Slaughter
QuakeWorld

Päätimme liittyä noin kahden sekunnin miettimisen jälkeen 40 klaania käsittävään Nordic Q Rank -liigaan. Tähän mennessä (2.12) olemme pelanneet jo kaksi NQR-matsia, joista saldona hienosti 0 pistettä ja yksi erävoitto (4 erätappiota). Taannoisista Cession-laneista on myös valmistunut jonkinnäköinen raportti.

Random

SGiC/Vip tietoverkot päivitteli ilmeisesti tänään Apacheaan (http-demoni) ja conffit ovat jääneet puolitiehen. Kotihakemistoista ei pysty tällä hetkellä ajamaan cgi-skriptoja, joten privaattiboard on tällä hetkellä tilapäisesti pois käytöstä. Mailia on jo lähetetty helpdeskiin.

Pentagram

Ennenkuin kuin huomasimmekaan, täytimme kunnioitettavat kolme vuotta. Se on pitkä aika, jos ajattelee että pelaamme edelleen samaa peliä. Eli Quake on pitänyt pintansa aikojen saatossa. Kuka olisi uskonut että neljä vuotta vanha peli elää yhä edelleen ja on jopa suosittu. Mutta kaipa on syntymäpäivi... [More »]

Tärpätti

Osa SSC:n jäsenistöstä seikkaili TTKK:n pommisuojassa 28.9.2000 järjestetyissä megabileissä, Korsu-Bommareissa. Näistä bileistä on nyt saatu aikaan jonkinnäköinen raportti, jonka löydät suoraan täältä. SSC on myös pelaillut parit matsit seuraavia bileitä odotellessa..

QuakeWorld

Matseja ollaan vihdoin saatu pelattua vähän enemmän, kun minäkin (Slaughter) sain vihdoin motun tilalle sentään ISDN:n. Alussa oli vähän totuttelua, mutta kyllä se kai siitä. Myös kun Parsah, joka vaihtoi nickkinsä seni:ksi, sai uuden koneensa toimim... [More »]

16.9.2000 - Blob
Pentagram

Nyt SSC:lla on omat priva-sivustot, joilta löytyy oma keskustelu-board taktiikoista yms. sopimiseen sekä Demo center, josta löytyy linkkejä lukuisiin SSC:iin liittyviin demoihin matseista ym. Priva-sivuille pääsee tästä linkistä. (Login on mahdollinen vain SSC:n jäsenille - kysy passu joko Slaughterilta tai Parsalta).

Random

Äänestys parhaimmasta SSC-paita-designista on ratkennut. Pelasimme myös pitkästä aikaa virallisen "matsin". Lisätietoa matsisivulta.

seni

Tulipa mieleen vitsi Kilon poliisista, mutta jääköön kertomatta :) Olen siis asettunut uuteen majapaikkaan Espoon Kiloon. Ilman nettiäkin on tullut pelailtua Quakaa, lähinnä treenaten tuota liikkumispuolta. Se kun ei ole koskaan ollut meikäläisen vahvimpia puolia. Nyt odotellaan vain sitä päivää ett... [More »]

Random

Aloitan opiskelun EVTEKissä, joten muuton seurauksena olen koulun nettiyhteyden varassa kunnes Saunalahti saa vedettyä kiinteän piuhansa minun kartanolleni asti. Sen pitäisi tapahtua vielä tämän vuoden puolella. Lisäksi olisi tarkoitus hommata uusi kone tämän syksyn aikana, eli saa nähdä innostuuko sitä esim. Counter-Strikestä. Aika näyttää.

28.7.2000 - Blob
Pentagram

Joku möläytti että tehdään SSC:lle omat fanipaidat, että jokainen kaupungilla kulkiessaan tietäisi kuka on "hyvän puolulainen" ja läppääkin saisi heitettyä tuntitolkulla rakkaimmasta aiheesta eli QW:sta. Näin ollen on pakko pitää äänestys parhaimmasta paita-designista. Voittajaehdotus päätyy luultavimmin samantien painoon.

LAN

Kaikki info löytyy tarkoitukseen väsätyiltä Lani-sivuilta.

Irc

Rekisteröin mIRCStatsin, joten IRC-tilastoista löytyy nyt kaikenlaista mielenkiintoista lisäinfoa.

23.6.2000 - Blob
Random

Laskuri sen kertoo, SSC:n etusivu on ladattu kymmenentuhatta kertaa. Olkoon se rohkaisemassa meitä kohti uusia tuulia.

16.4.2000 - Blob
Pentagram

Kuten varmaan välkyimmät ovat jo huomanneet, SSC on viettänyt matsien osalta hiljaiseloa vuoden alusta asti, syynä Slaughterin ja Blobin varusmiespalvelus. Vaikka matseja on koitettukin järjestää, SSC jatkanee matalalla profiililla vielä hieman yli 2 kuukautta, jolloin molempien leadereiden inttikär... [More »]

Tärpätti

Blob sai lomillaan viimeinkin aikaiseksi tuon uudenvuoden matskun työstämisen, joten äänitallenteita SSC FM:stä sekä kuvia löytyy seuraavasta osoitteesta: http://www.satanicslaughter.com/extras/miitti/ Jonkinnäköisen oikean sivuston koitan vääntää mahdollisimman p... [More »]